Thursday, March 26, 2009

MTEST???


ha korang....sye ingat nak update entry baru arini....tp malang nyer sye busy la plak....so update skit jer la erk...ni baru balik dari Alamanda....kenapa sye ke sana?....ha......kerana sye mencari buku MTEST utk exam KPLI....hahaha.....actually sye gi MPH kat situ coz alang2 nak mencari sekolah tempat sye exam tu....sye exam kat sek ren keb persint 18 putrajaya.....td carik skolah tu & jmper la....senang jer nak ke situ....dekat ngan taman warisan....hehe....sye exam KPLI ni ari sabtu ni kul 9.00pg....ha KPLI tu aper???....laaa x tau ker....hahaha....act sye pon x tahu tau....sye baru tau pon dari iklan kat surat khabar & from miss Opy yg ader bg info secara langsung & tidak langsung.....hahaha....jd sye pon m'apply.....KPLI ni ialah kursus pendidikan lepasan ijazah utk m'jd guru skolah rendah....sye m'apply utk matapelajaran sains....haha...memula nak apply maths tp syarat2 kelayakan tidak mengizinkan.....kenapa???.....haaa ko pk la klo dah add math ko teruk time SPM cmner ko nak ajar budak2 kan.....maths mmg la A tp add maths???....huhu....tidak mahu ku nyatakan di sini.....haaa dan kesimpulannyer td sye x dpt beli buku tu coz dah abis....ramai sgt yg mencari....time sye kat MPH tu pon, ader 3, 4 org yg tgh carik & semua tu nak amik exam ni sabtu ni.....maner x abis kan buku tu.....huhu....so kena la carik kat tempat lain....masa dah sgt suntuk ni.....redha jer la, x tau la soklannyer cmner.....senang ker susah.....harap2 x sesusah exam PTD aritu.....sye tau sye ader exam ni pon baru ptg td.....nasib baik sye check website....klo x, x tau gak coz dia mmg xder hantar surat utk bgtau pon.....huhu.....haa, kakak sye pon apply gak & amik test sabtu ni gak....tp dia kat skolah setapak indah.....kat maner ntah tu....sok kot baru gi carik.....haha....k la korg....nak tdo dah....nite2...... =D

(syok gak jd cikgu ni...rse best jer bila org panggil kita cikgu....skrg pon dah ader org panggil sye cikgu....knp???.....nnti sye citer....hehe)

No comments: