Tuesday, March 10, 2009

Blog makan???


ha korg nak tau, ader ker patut Mr razak ckp blog sye ni blog makan....hahaha....mmg la sye ske citer psl mkn & upload pic2 mknan kan, tp xder la all the time kan....k la lantak la....ni sye nak citer psl mkn lg ni....aritu sye & Mr Razak gi mkn2 kat restoran Thahara kat Kg. Pandan....sye belanjer dia sempana dpt gaji....ihikz!....Ha act restoran ni skrg jd rest fav my family coz masakan dia mmg la sgt sedap & memuaskan ati....lg2 tomyam...mmg plg sedap kot yg pnh sye makan....tp tomyam ni jns yg b'santan....ader org x ske kan tomyam cmtu....tp sye sgt ske....harga mkanan pon sgt b'patutan....ok time to layan pic.....



Tomyam yg gler best....


ikan kukus limau....agak besar gak ikan ni...tp mkn 2 org pon leh
abis....ihikz!....


ayam nenas....


sayur campur....sedappp....

so total mknan ni lbh kurang rm50 jerk....agak murah gak la coz kitorg order ikan siakap yg agak besar gak....ikan tu pon rm20lbh jerk.....bg sye tu cukup murah la compared to other restoran yg sewaktu ngannyer.....hehe...ok tu jer citer mkanan sye utk kali ni....errmm bila la sye nak b'diet kan....berat dah naik ni tp x insaf2 gak....hahaha....

2 comments:

SoFiA.opY said...

yes yes yes,,
i lioke!!!!

tp macam tom yam sebelah umah i je lg best!hihihi

ELLY said...

hahaha....lbh kurang okey...tp ni lg sedap skit kot....hahaha.....tomyam sblh umh u tu slalu tutup....I fed up....tu yg b'alih arah....hahaha