Monday, March 23, 2009

aku bengang....


ok...actually skrg sye sgt bengang kerana 2 menda....
1) sye baru antar kete gi car wash smlm so kete sye amat kelihatan b'seri2 hari ni & sye amat bangga.....tetapi....ok ader tetapi di situ.....td sye dapati ader burung telah cirit birit atas kete sye....sye amat bengang....."xder tempat lain ker ko nak cirit birit.....ko tau x aku abis rm7 utk cuci kete tu.....& ko tau x wahai burung.....aku dah 3weeks x gi cuci kete kerana xder masa.....pastu ko sesenang jerk wat keje kat atas kete aku", kata elly kpd burung.....eeeee.....

2) ni sye dah lama prsan tau....ader seekor anak lipas sedang bersarang di dlm kete sye.....mesti korg pikir...."eleh....anak lipas jerk"....tetapi cuba korg renung kan kembali, klo ader ank lipas, mesti la ader mak lipas ayah lipas & atuk nenek lipas semua kan.....hisshhhh.....tension okay.....korg ader petua x cmner nak halau lipas tu?....huhu

ok itu sajer luahan kebengangan sye setelah lama tidak m'update blog.....hehe

4 comments:

SoFiA.opY said...

hahaha..lawak la..
cne ade lipas weyh?

aku tgk kete ko cm suci murni jer..

virgin lg..

maybe kasut ajaq yg membawa masuk itu lipas..hahahahaha

kaSih.CinTa.GadiS said...

hahahaha...
perlukah ada kasut ajaq di situ??

mlm2 sblm ko tdo
ko amik ridsect ke hape
ko sembur 1 kete ko tue

esok pg ko tgkla
b'taburan lipas mati di ats karpet
dan di mana2

p/s:aku guna cara nie kt satria aku dlu
kan dlu kita slalu breakfast dlm kete
sbb dh lmbt nk g clas!
ahahahaa....

=)

ELLY said...

hahaha....kete aku luaran jer suci murni....dalaman???...jgn ko tanyer...hahaha....
bkn kasut dia yg m'bawa masuk itu lipas, aku rse lipas ngan dia, dah kamceng cm adik bradik....hahaha

ELLY said...

haha...akan ku cuba petua itu...ubat nyamuk leh guna x erk...hehehe....