Thursday, February 19, 2009

Tag on 5 romantic movies....


Tag ni dari my sis, Shiela....(aku tau arr tag tu aper)...huhu.....romantic movie erk....susah nak jwb ni....act dulu sye mmg la sangat gila ngan romantic movie....tp sejak 2,3 thn ni dah kurang....maybe coz love mood tu dah kurang kot....hahaha....klo romantic movie, sye ske yg comedy nyer....x ske yg sedeh2....pastu mesti happy ending....


Please copy the following rules in your post:
1. You have to point out 5 romantic movies that you would love to share with your loved ones..
2. It doesn't have to be in order.. as long as you love the movies, it will be fine..
3. You have to tag another 5 person to answer this tag

so di sini sye senarai kan.....senarai ni x ikut rank k....sye list jerk randomly....means that, klo sye list kan 1st, x semestinyer movie tu yg sye plg ske.....pastu sye list kan ni pon yg sye ingat jerk....hehe....

1st movie....jeng...je...jeng....

yer itu lah dia....TITANIC....act sye ske citer ni bkn sbb romantic scene dlm citer ni tetapi di sebalik citer ni ader sejarah iaitu kapal titanic tu....

2nd movie.....

hehe...disini sye nak wat pengakuan bahawa sye telah b'kali2 layan citer Mohabbatein ni.....lagu2 dia best....pastu sye minat la gak ngan mamat Shah Rukh Khan ni.....hehe....

3rd movie....

Movie ni sye tgk 2 kali kat wayang....hehe.....tp sye x ingat sye tgk ngan sapa....erkkkk....

movie ke empat pula adalah.....Ada Apa Dengan Cinta...

Movie ni sye x kan lupa smpai bila2 kot....coz movie ni mengingatkan sye ngan kwn2 time 2nd sem diploma dulu....eva, ct & am.....dulu kitorg pasang lagu2 dr citer ni byk kali & hari2.....time tu semua tgh in love....indah sgt....rindu la saat2 tu....hehe....time tu thn 2002, kitorg baru umur 18 or 19....

dan akhir skali...movie ke 5.....movie ni x byk romantic nyer.....tp still ader la....

Sye ske sgt lagu tentang dia ni.....lirik dia sgt best....dulu sye tgk citer ni smpai nangis.....coz citer ni menceritakan tetang gadis yg putus cinta kerana ditinggalkan kekasih yg menjalin hbgn dgn org lain, akhirnyer b'jmper juga seseorg yg mencintai dirinyer.....

ok itu sajer....hehe.....act sye wat tag ni ngan xder mood.....so cm x best sgt la kan.....k la kat sini sye ingin tag 5 org utk jawab tag ni.....org2 itu adalah.....

1) Opy
2) Am
3) Linda
4) Mr. Razak (tp dia xder blog....huhu)
5) Epy (dia ni ader blog tp dia wat blog tu citer hal keje....so leh ker x?....hehe)

ha pastu tetiba nak letak lirik lagu ni lak.....

Tentang Dia by Melly Gowslow & Evan

Sehitam langit di angkasa
Yang mendung memurungkan bumi
Takutku ke masa yang lalu
Menorehkan luka dalam hati

Kekasih yakini cintaku
Disinilah cintaku berlabuh
Perjalanan mencari jawaban
Berakhir karam dihatimu

Cerita cinta anak remaja
Menggauli kidung kasih
Punahkah takut di hati
Terkutuklah bila kita berpisah
Selamanya harus bersama
Buktikan kita bahagia

Tentang dia tak perlu kau risau
Lagu cinta hanya untuk kita
Dan kini tidurku tersenyum
Oh gadis aku cinta padamu

Kekasih yakini cintaku
Disinilah cintaku berlabuh
Perjalanan mencari jawaban
Berakhir karam dihatimu

Cerita cinta anak remaja
Menggauli kidung kasih
Punahkah takut di hati
Terkutuklah bila kita berpisah
Selamanya harus bersama
Buktikan kita bahagia

Tentang dia jangan pernah terlupa
Biar menjadi cerita
Dibalik cerita kita

Tentang dia tak perlu kau risau
Lagu cinta hanya untuk kita
Dan kini tidurku tersenyum
Oh gadis aku cinta padamu
Oh gadis aku cinta padamu

1 comment:

Aida Narina said...

hi there darling elly, nice knowing you!:)
We have just updated our sales blog @ This is So Fashion. We currently have oblong Tie Rack scarves. Do visit us :)