Sunday, February 15, 2009

Hari sabtu saya....


Hari sabtu 14 Feb adalah hari marajuk sye.....bleh x??....memula merajuk ngan Mr. Razak....x nak la citer naper kan.....huhu....pastu majuk ngan Shiela....hahaha...ni aku nak citer!!!.....citer nyer begini....mak ngan abah sye pepg dah kluar gi dating (mmg aktiviti diorg time cuti) pastu sblm balik mak sye call la shiela (mak sye call sye wajib la off hp tu kan, kata tgh majuk ngan mamat tu) nak tanyer sye nak mkn aper, mak sye nak belikan coz dia x masak.....pastu shiela x tanyer sye dulu, trus ckp x nak mkn....pastu sye ckp la kat shiela, "cal la mak balik ckp aku nak mkn".....(dengan harapan dia call la kan).....tgk2, smpai sudah dia x call coz dia tgh syok layan ym.....huhu....so dengan ini, sye majuk la....sye wat protes minum hot chocolate jerk.....pastu dia pggil2 sye x layan....sye wat bodo jerk (smbil2 wat keje umh la kan....yer sye mmg rajin, thanks)....dah la dia dah abiskan ikan dlm gulai tempoyak yg mak masak smlm (still leh mkn lg, lum basi tau)....lg la sye bengang....coz sye baru plan nak mkn nasik ngan gulai tempoyak tu.....huhu.....(ko leh terima x???....time ni aku dok pk aku dah mcm citer batu belah batu betangkup ko tau).....haaa pastu dia rse b'salah....dia pon offer nak goreng ayam atau ikan utk sye....sye ckp x nak....pastu sye larik masuk bilik....hehehe.....tp dia masak gak....pastu dia ngadu kat abah ckp sye majuk....ngada2.....pastu dia pggil sye mkn....time sye gi dapur, dia ngan abah tgh nak masak sayur lak utk sye....abah la yg masak, dia tlg2 jerk....pastu dah siap sye pon mkn la......time tu sye dah x majuk dah....hahaha....best kan ader kakak....leh majuk2 pastu buli2 dia....anyway, thanks la masak ayam tu w.pon ayam tu kecik sgt sye tgk....maner ntah dia amik.....hahahaha......& sayur ok la....mak masak lg sedap....hehehe.....


Petang nyer lak abah ajak gi tgk tanah kat Bangi lama....so sye, mak & Shiela pon gi la.....
Kenapa, mengapa, bila, bagaimana, siapa atau apa sbb nyer kitorg tgk tanah ni, x bleh la sye citer kan di sini....sori erk....hehehe....cuma nak letak jer pic ni....korg tgk la erk....


hehe...seram kan....


ni pon seram gak....haha

No comments: