Sunday, February 15, 2009

Hari ahad pula....


Ha ari ni sye xplan nak kemana2....xder mood lak....dok umh jer surf internet....pastu tetb dlm kul 12pm ipah call ajak kluar....so mmg best la kan coz tgh buhsan kat umh....mmg tgh menunggu sesapa ajak kluar jer ni....then dlm kul 1 lbh Ipah smpai ngan Ell & bodyguard Ipah (adik dia)....hehehe....pastu memula kitorg gi times square coz ell nak tgk 3D movie citer upin&ipin.....so kitorg gi la Imax kat tingkat 10 kat sblh food court tu....tp x tgk pon coz Imax tu xder citer 3D, cuma ader citer underworld....lgpon Imax tu cm idup segan mati x mau jerk...huhu....so x jd la tgk....nak tgk kat GSC pon beratur bkn main pnjang pastu semua ala2 nak sold out....ader pon mlm nyer....so x nak la kan....then kitorg naik blk ting 10 mkn kat food court.....pastu lps mkn dah x tau nak gi maner, so kitorg pon balik.....


haaa...tp bkn balik trus ke rumah....tetapi balik trus menuju ke umh Opy....hahaha...ajak dia lepak2 minum lak.....so kitorg pon lepak la kat coffee bean ampang point minum2 & mkn2 skit....hehe...


dari kiri: Ell, Ipah, Opy, & Sye....

Kitorg lepak lbh kurang 2 jam kot....dok borak2, gelak2 & gosip2 (mmg wajib la kan)....hehe....pastu dlm kul 6pm Ell pon antar la kitorg blk keumh masing2.....best gler dpt jmper korg....dah lama aku x gelak2 gler2 tau....thanks korg....korg mmg the best in the world....
cayang korg.....

Td sye gi cuci kete ngan shiela kat ngan umh ni....kete sye dah 5minggu kot x cuci....dasyat kan.....hahaha.....sye pon dah naik nyampah tgk kete ni kotor jerk....x larat dah tgk....tu yg gi gak car wash tu.....ha sblm sye gi car wash tu sye gi amik baju kat tailor coz sye ader tempah baju aritu....baju kurung jerk...tu sye citer jap lg erk....

smbil2 sye dok tunggu kete siap cuci, sye mkn la dulu kat kedai sblh tu...mkn keaw teaw tom yam ngan air limau ais....hehe....x sedap sgt...tp aku layan jer ar....bosan tunggu kete baik mkn kan....(mmg keje aku dok mkn jerk)....


mkn time....hehe


yea!!...kete dah kilat....

No comments: