Sunday, February 1, 2009

Cuti-cuti ke PD (sambungan)

oh ok...lama tul nak tunggu sambungan citer PD tu erk...hehe...sory2, sye asyik kemalasan jerk nak m'update...lgpon tgh excited ngan gadget2 utk blog ni...yer ar cm best lak (org baru ader blog la katakan) hahaha... b'balik kpd cerita kita...aktiviti yg sye&family wat kat PD x la best sgt....memula ingat nak memancing coz ayah sye dah beli 2set alat memancing....hehe. Tp ptg tu hujan lak smpai ke mlm....so x jd la nak mancing....so kitorg just mandi swimming pool jerk....tu jer aktiviti yg kitorg wat kat situ....knp x mandi pantai???....huhu. Ko tanyer la syafiq&shiela yg kononnyer nak menjaga kulit dr kegelapan.... =( ngada2 btul...so x kan la sye nak gi mandi pantai sorg2 kan....mmg wajib la x kan....kat hotel tu ader gak gym tp cm hidup segan mati x mau la gak...so turn off nak gi gym....ok sye upload pic......

yg pink tu sye nyer, yg hijau shiela nyer. kitorg beli kat Jusco.
pink (rm5.90)...hijau (rm8.90)
murah giler....kat PD diorg jual pelampung yg
s
ama rm15 wooo.

hahaha.....amik ko....sblm swimming kena la pam pelampung dulu....haha. so aper maknanyer itu???.....yer2 kami mmg la x reti swimming....jgn kata swimming, nak apungkan badan pon mmg la x reti....so kena la guna bantuan pelampung utk terapung....air tu dlm wooo....1.4 m. tinggi sye lak spt yg semua tau, cuma la 1.5m....so ko bygkan la cmner aku dok menjengket2 nak b'jln dlm air tu.....hahaha....mmg sgt penat wokeh....lantak la....


best2...inilah swimming pool itu...


parents sye lepak2 tepi swimming pool....

Ini lak sye upload pic view from our studio room....mmg puas ati la ngan view cmni kan....dok situ rse tenang jerk....tu yg wat hotel ni sgt menarik hati sye....

indah kan???


dan ini juga....

ha...oleh kerana sye xder amik pic bilik sye, so sye amik pic ni dr website avillion jerk....same type of room...


bilik pon cantik sgt....

Ha...lupa nak bgtau....hotel ni x btul2 tepi pantai....kira x der la ko kluar2 trus kaki ko jejak pantai kan...laut ader la depan tu...so klo nak ke pantai kena jalan skit, x jauh pon....sebelah hotel ni jerk....hehe....& yg best nyer tepi pantai tu x ramai org....privasi la skit kan....

Esok nyer lak kitorg nak balik dah. tp be4 balik smpat amik2 pic lg....ha layan la pic2 ni....haha

Me, abah & syafiq

shiela & syafiq


syafiq poyo...


syafiq poyo lg...


dah nak balik dah...hehe


sempat lg korg nak b'posing dpn ni erk...
Bold
aksi wajib shiela...haha


Me, syafiq & kete syafiq

Balik tu sye & shiela naik kete ngan syafiq coz parents kitorg nak blk umh terus....kitorg lak nak gi melepak kat seremban ngan hafizd (mmber syafiq)....Hafizd ni budak rasah jaya atau lbh glamer di panggil RJ...haha (btul x epy???)....ha rumah dia jugak dkt ngan umh epy (my best fren ever)... =D

Kat seremban kitorg lepak kat Jusco...1st time tu gi Jusco seremban...besar gak kan...tp oleh krn cuti raya cina, so byk la kedai yg tutup...tu yg x best tu...huhu. Eh, tp best ar gak coz xder la shiela dok ilang jerk....susah wooo jln ngan dia ni....semua kedai nak masuk...ponat den....kat Jusco tu ader bowling & cinema gak...ha & ader BIG APPLE
gak....wah untung org2 seremban erk....hahahahaha....(ha epy, aku x beli pon big apple coz dah kenyang time tu....)...hehe....kat situ kitorg lepak mkn kat oldtown....k la upload lg pic....hehe


me & shiela


Syafiq & hafizd

sooooo......tu jer la cerita PD ni....hehe...act klo leh every weekend sye nak sntiasa ader aktiviti...so xder la dok umh jerk....boring....lgpon weekend jer la masa yg ader utk wat semua coz weekdays bz pergi balik keje....that's y la x nak sia2 kan...hehe... ok daaaa....

No comments: