Thursday, February 12, 2009

Cupcakes...

Dari last week sye dok m'search nak beli cupcakes tau...ingat nak order online....tp sye email org yg jual cupcakes tu x jwb lak...so malas la plak....Tp ader satu kedai cupcakes ni kat uptown damansara....smlm sye dah suruh Mr. Razak carikkan coz dia mmg keje kat Uptown kan....hehe....so blk ofis td sye dah gi singgah kedai tu....tp agak mahal la cupcakes dia...td sye beli 4pcs maxi size RM17....sedap mmg sedap...lawa pon lawa...tp mahal la plak....so turn off sye nak order....huhu....klo korg minat ni blog kedai wondermilk cupcakes tu.... http://cuppacakes.blogspot.com/


Cupcakes wondermilk...

Chocholate, choc marshmallow, caramel & strawberi....

Td time balik dari ofis, Me & Mr.Razak singgah Istana Budaya jap amik ticket coz sok kitorg akan tgk theater musical puteri gunung ledang....time beli ticket online tu, dia ckp kena collect ticket 2hours be4 the show...kitorg tgk show kul 8.30pm nyer....so takut esok x smpat, kitorg collect la arini gak...tp td tgk ader jer slamber dah kul 8 baru nak collect...hmmm...act dah lama tau tunggu nak tgk ni....hehe...kitorg dah beli ticket sejak bln lps....nasib baik beli awal...dgr citer dah sold out....Thanks a lot t
o Mr. Razak coz belikan ticket utk tgk theater ni....Memula ingat nak beli ticket utk show 14 February (wajib la sold out, valentine day)...tp sold out...13hb pon sold out...so 12hb jer yg ader....x kesah la janji tgk...hehe...tgh semangat gler ni...hrp2 sok xder keje byk sgt...takut lak klo x leh blk awal....huhu...




1 comment:

haslinda said...

huhuhuh...nak tgk gakk...tapi tiket dah sold out...;(