Tuesday, February 3, 2009

Bayar duit pinjaman....

Oleh kerana sye MC arini, so td sye gi la maybank coz nak bayar duit YTN (Yayasan Tenaga Nasional). Bln ni sye dah start kena bayar tau duit YTN...rm100 sebln...haha...nasib baik la x byk sgt...td dah gi bank in...leceh kan nak kena gi bank pastu bank in lg...act leh tau guna Maybank2 U...tp korg nak tau??? sye x der Maybank2 U...hahaha (td baru kena kutuk ngan epy coz xder Maybank2 U) Bkn per...act sye x percaya la ngan Maybank2 U tu...leh percaya ker...x nak la percaya...yer ar maner korg nak tau kan security system dia kan...kang tetb duit korg ilang lak...yer arr klo dah online tu, mesti ader cara org nak hack korg nyer password semua...tul x? hehehe....x leh la nak pk positive jer kan...

Ha..act sye ader 2 pinjaman tau time blajar dulu...MARA time diploma & YTN time degree...so nasib baik la MARA lum kena bayar lg...aritu check sye kena start bayar lmbat lg...klo korg nak check status pinjaman MARA korg, leh gi ke http://www.mara.gov.my/ (utk sapa2 yg amik loan MARA la kan)...tp td sye tgk bhgian check pnjaman tu tgh under construction...so lain kali la korg check erk....hehe...ok la itu sajer utk kali ni....so bersama la kita bayar duit pinjaman....

No comments: