Thursday, February 12, 2009

Aktiviti di hari cuti...

Kan ari isnin cuti sempena Thaipusam kan...mmg best gler klo cuti....ari isnin tu pepg aktiviti sye adalah b'fast ngan Mr.Razak....b'fast pon dah kul 11am...hehe....actually tujuan utama b'fast tu coz sye nak mintak tlg Mr.Razak install kan sofware Ceasar II kat laptop sye...software ni adalah utk wat stress analysis kat pipe...kira guna la utk keje sye kat ofis...tp wat masa ni sye x byk expose lg ngan software ni...so rse x best la plak klo x terer sgt...that's y la sye pk baik sye blajar sndiri...nak harap blajar kat ofis mmg x nyer...coz kat pc sye kat ofis mmg x install software ni sbb x guna....so kena la dok menumpang pc org klo nak blajar....mmg sye x braper suka la kan coz cm menganggu org jer....at least klo sye blajar sndiri sye bleh la btul2 focus & amik masa phm kan btul2...kat ofis, Fesshar la yg byk ajar sye psl software ni & menda2 lain...thanks to him...hehe...

Malangnyer software tu x b'jaya di install....dia le install kat PC jerk...kat laptop x leh...so Mr. Razak kena la find out aper prob nyer....hehe....ok then lps dah give up m'install tu kitorg pon balik la umh coz nak letak laptop kat umh pastu nak kluar balik....kitorg kluar balik ni menuju ke setiawangsa....kat situ sempat tgk2 kedai sportrim & yg bestnyer dpt jmper Ipah...lama x jmper dia....hehe...tp jmper kejap jerk coz dia ader hal ngan tuisyen.....

then....kitorg gi jalan2 kat Jusco Setiawangsa....lunch skali kat sana....1st time try mkn kat restoran ni....(aku lupa lak nama restoran tu)....restoran tu kat sblh restoran Izzi & hujung skali, dkt ngan pintu masuk...x silap sye ader Sakura kot nama dia.....ntah la...hentam saja la labu....sedap gak mkn kat situ....ni ader pic mknan kitorg....actually skrg ni hobi sye adalah mkn...mkn...dan mkn....so mmg la sye ske amik pic mknan....hahaha



Appetizer......


Sour plum calamansi


Makanan sye...Wok Chai Loh See Fun (klo salah eja sori erk)
Ni mknan Favourite kat situ....

Align CenterMknan Mr Razak...black papper fried rice...


Dessert...Banana Split....

Mknan ni murah la gak coz semua ni x smpai RM50....sedap gak la...sye bg 3 setengah bintang...hehehe...

Lps jalan2 dlm Jusco tu, kitorg pon balik dlm kul 5lbh....sok nak keje kan so kena la blk awal...
klo esok nyer keje, sye mmg klo kluar, sblm maghrib nak ader kat umah...
coz aktiviti sye pd mlm hari itu adalah m'iron baju utk 5hari bekerja dan juga melipat baju2....hehe....
mcm budak skolah kan....tp nak wat cmner, sye xske kelam kabut time nak gi keje baru nak pilih baju & iron....nnti sye gelabah....hehe...dah la p'jlnan ke ofis sejam kan....takut la gak x sempat....sye gi ofis slalu kluar umh kul 8am...Tp tu pon kdg2 lewat gak coz mmg x leh budget klo jln jem....huhu...buhsan!!!
Ofis hour sye 9.00am - 6.00pm


pesanan ni ditujukan kepada shiela: aku mmg balik kul 6pm...jgn ko tanyer lg kenapa aku blk lewat...coz mmg 6.00pm sejak dulu...hahaha

No comments: