Thursday, January 29, 2009

xder mood...bosan ngan keje.......

huhu...arini x best la....xder mood sgt coz x sehat....so nak update blog pon malas ni....later la sye sambung citer psl PD tu erk.....hehe
ok2 ni sye citer skit psl keje sye....skrg tgh x byk keje....boring la.....klo byk keje, byk sgt.....klo xder, xder langsung...x best la....bila nak dpt keje lain ni!!!....xper la lum ader rezki lg kot....
sabo jer la aku....layan......
ni sye upload pic sye kat ofis erk....


ni la meja sye...


sye...


ni la tempat sye betapa hari2....

act pic2 ni sye amik time lunch....biaser nyer time lunch sye stay kat ofis jerk, x kluar coz pg2 sye slalu beli kuih & meehon ngan paru kat kedai makcik dpn umh ni.....sedap woo...makcik tu lak ske ckp sye comel....pepg org dah puji comel mmg sgt best la kan....hahaha.....
Keje sye setakat ni byk guna Autocad jer la utk edit2 drawing isometric & yg sewaktu dgn nyer la kan....time awal2 keje tu ader gak guna PV Elite utk wat Pressure Vessel ngan Heat Exchanger....tp skrg dah x dah....coz xder project yg b'kaitan....pastu ader gak la wat calculation2....
klo xder keje, selain dr belakon wat2 ader keje, ader la gak sye study2 psl piping, flexibility & code ASME B31.3 yg MENGARUT semua tu...pastu blajar software CeaserII utk wat stress analysis dlm piping....interesting....tp semangat xder ar....x tau la naper....honestly sye rse keje sye skrg ni x cukup m'cabar bg sye....xder pressure....pastu x byk yg sye blajar....yer la sye klo wat keje ader pressure jerk baru otak leh jalan.....ntah la....maybe 1st job slalu cmni kot.....
k la x baik merungut....layan kan ajer....kat luar sana rmai lg yg x b'nsb baik dr sye tul x???...
aper2 pon sye ske kwn2 sye kat ofis tu....semua baik2.....pastu setiap hari selasa ader aktiviti main futsal....company yg bayar....so per lg, main jer la kan....itu sye sgt ske!!! haha....
kira bab keje jer la sye x ske....bab lain mmg dah sgt perfect dah....Alhamdulillah....

ok itu sahaja utk hari ini....hehe
skrg masa utk tdo.....good nite......
zZzZzZz

No comments: