Friday, January 30, 2009

Pernah x???

ha...tetb sye nak tanyer...penah x korg gi klinik pastu doktor tu tanyer korg "mcm maner yer...aper lg yg sye bleh buat yer....?" coz dia x tau cmner nak solve kan prob sakit korg....haaaa jwpnnyer.....sye pernah.....kejadian ni b'laku smlm.....bleh x doktor tu x tau cmner nak wat ngan sakit sye tu.....siap sye bleh bg cadangan tu....tp doktor tu x nak terima....ego la tu.....nak jer sye ckp "Doktor, klo sye tau cmner nak wat, baik sye amik medic & jd doktor".....bleh x.....haaa dah la plak tu....ubat pon bleh habis....last2 doktor tu srh balik, & dia ckp x yah bayar.....pastu pembantu klinik tu lak leh srh sye gi hospital.....wah2 ske ati ko jerk kan....dah la doktor tu cm was2 jer sye tgk....siap amik gunting tau....dia ingat sye ni bahan experiment???....seram weh, m'gigil gak la....dlm ati sye t'byg citer2 dlm movie yg doktor bunuh pesakit semua tu.....
last2 sye gi klinik sblh jerk......x jmper doktor pon kat klinik tu, sye beli ubat jerk.....& skrg sye lum baik lg....tension.....opppsss....sye x nak bgtau sye sakit aper....nnti korg gelak....sakit ni slalu kanak2 jer kena....hahaha....ok2 later.....

(p/s: shiela...ko jgn bgtau)

No comments: