Wednesday, January 28, 2009

Cuti-cuti ke PD

Ari ahad sye & family gi PD....pg2 lg dah siap2 w.pon kitorg tau check in hotel kul 3pm....my parents la sgt excited nak gi awal2....haha....oleh kerana syafiq (my brother) malas nak bgn pg2 so kitorg tinggal kan la dia.....coz dia leh dtg kemudian drive kete dia sndiri.....smpai PD dlm tgh hari la gak....jln jem skit, ramai gler org kat situ....huhu....pastu smpai2 gi mkn.....aktiviti mkn mmg wajib k....haha
sye & shiela...time otw dlm kete....

Kitorg smpai hotel dlm kul 2 lbh....so kena la tunggu check in kul 3pm....tunggu nyer tunggu nyer tunggu....skali org hotel tu ckp bilik lum ready coz org check out lmbat....haa...bleh x???....pastu kena tunggu smpai kul 5.....wahhh ini bleh mendatangkan marah....so utk wat org x marah, org hotel tu bg la free drinks kat Sailor Bar kat situ......so kitorg pon lepak la kat bar tu minum2 air jambu & main foosball....hehe....mmg boring la gak....nsb baik view kat situ sgt indah....so kitorg leh la amik2 pic...act ni 1st time la kitorg stay kat hotel tu....so mmg wajib la amik pic byk2 & posing2 kan.....k ni sye upload pic2 kat situ.....ehhhh lupa lak nak bgtau hotel maner kitorg stay ni.....Avillion Admiral Cove Resort (http://www.avillionadmiralcove.com/)















aksi2 kami...haha

(bersambung.....)

No comments: